5+ Stappenplan Logo S-Inside

Met het 5+ Stappenplan, zorgeloos naar een nieuwe website

Om tot een goede, professionele en succesvolle website te komen, volgen we bij ieder project ons 5+ stappenplan. Hierdoor zijn we in staat om zonder omwegen een mooie site voor u te bouwen die ook echt werkt en waar u en wij tevreden over zijn. Tijdens het gehele proces blijft u nauw betrokken, zodat u indien gewenst, tijdig bij kunt sturen.

Stap 1. Vrijblijvend gesprek

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek is het vooral voor ons van belang inzicht te krijgen in uw wensen voor uw nieuwe website, en hoe wij hieraan kunnen voldoen. Daarnaast vinden wij het prettig om altijd persoonlijk kennis te maken met onze nieuwe klanten. Na dit gesprek ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een offerte.

Stap 2. Offerte

Indien u na het eerste gesprek en de ontvangen offerte met ons in zee wilt gaan, gaan wij aan de slag met het vervaardigen van één of meer grafische ontwerpen. Deze ontwerpen baseren wij op uw specifieke wensen en uiteraard uw huisstijl.
Daarnaast leggen we voor u een of meerdere domeinnamen vast, indien u deze nog niet zelf geregistreerd heeft, of bereiden eventueel de verhuizing van bestaande domeinnamen voor naar onze servers.

Stap 3. Grafische lay-out en technisch ontwerp vaststellen

Op basis van uw feedback op de voorgestelde ontwerpen maken we een eindontwerp. Hierdoor heeft u meteen een duidelijk beeld van wat er mogelijk is en hoe uw nieuwe website er uit komt te zien.
Aan de hand van dit eindontwerp wordt het ruwe frame van uw website gebouwd. Hierbij houden wij meteen rekening met de techniek achter uw nieuwe website, bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie, navigatiestructuur en de eventuele dynamische elementen.

Stap 4. Realisatie website

Na goedkeuring van het ruwe frame gaan we aan de slag met de daadwerkelijke opbouw van de website. Indien u ervoor gekozen heeft om ons de website te laten vullen en onderhouden, plaatsen we alle door u geleverde teksten en afbeeldingen op de juiste plek. Heeft u voor ons CMS-pakket gekozen, dan krijg u van ons een toelichting hoe u dit systeem moet gebruiken. U kunt dan zelf aan de slag met het vullen van de site, zonder daar overigens technische kennis voor nodig te hebben. Dit systeem is namelijk bijzonder gebruikersvriendelijk.

Stap 5. Oplevering

Zodra de website af is, zetten we deze online op een afgeschermd gedeelte en beginnen we met de testfase. Hierin testen wij de website onder andere met enkele programma's zodat we weten dat de techniek klopt en we niets vergeten zijn. Ook controleren we de gehele site nog eens helemaal, zoals uw toekomstige bezoekers deze ook te zien krijgen.
Daarnaast kijken we nog eens heel kritisch of de gestelde doelen ook daadwerkelijk bereikt zijn en of de te vinden informatie ook te vinden is. Als wij samen met u tevreden zijn over het behaalde resultaat, kan de website opgeleverd worden. Dit betekent feitelijk dat deze onder de afgesproken domeinnaam online gezet wordt en beschikbaar is op het internet.

+ Service en Nazorg

Enige tijd na de oplevering nemen wij contact met u op om te horen of u nog steeds tevreden bent over uw nieuwe website en onze samenwerking. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds verbeteren. Indien u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent, passen wij uw website direct kosteloos aan.
Of u het onderhoud zelf doet met ons CMS-pakket of door ons laat verzorgen, wij bewaken voor u de actualiteit van uw website. Wijzigingen die u doorstuurt, voeren wij zoveel mogelijk dezelfde werkdag door, zodat u dit ook meteen kunt controleren.


Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686