Automatisering SD2

SEO - Zoekmachineoptimalisatie

Om hoger in de resultaten van zoekmachines te komen met uw website moet deze geoptimaliseerd worden voor het indexeren van de zoekmachines. Wij optimaliseren uw website met verschillende technieken voor de diverse zoekmachines, in hoofdzaak voor Google ®, zodat de positie van uw website in de organische zoekresultaten sterk verbetert. De organische zoekresultaten zijn de niet betaalde zoekresultaten, in tegenstelling tot de gesponsorde zoekresultaten aan de rechter zijde.

Interne en externe links

Technische zoekmachine optimalisatie alleen is niet voldoende: de teksten en de linkstructuur binnen uw eigen website maar ook het aantal en de kwaliteit van links vanaf andere websites zijn van belang voor een duurzaam resultaat van SEO. Er moeten bijvoorbeeld binnen de website op meerdere plaatsen een verwijzing opgenomen worden naar andere pagina's binnen uw website, vooral die pagina's die belangrijk zijn voor uw organisatie. Maar vooral ook dat er links vanaf andere websites voor moeten komen naar uw website, bijvoorbeeld van klanten en/of leveranciers.

Met zoekmachine optimalisatie bereikt u meer met uw website

Als uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines bereikt u meer en relevantere bezoekers. Daarmee verhoogt u het rendement van uw website en werkt u aan een duurzaam resultaat voor uw investeringen.

Ons CMS-pakket en zoekmachineoptimalisatie

Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben we onze CMS-pakket en de webshop volledig kunnen optimaliseren voor SEO (Search Engine Optimalisation). Met een uitgebreide handleiding tonen we u welke velden u op welke manier in moet vullen zodat u hiervan, zonder bijkomende kosten, optimaal gebruik kunt maken.


Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686