Referenties web Logo S-Inside

Referenties: lees hoe tevreden onze webdesign klanten zijn!

Vele tevreden klanten gingen u reeds voor en lieten hun website door ons bouwen en onderhouden. Hieronder ziet u de reactie van enkele van onze klanten.


 

Carla's praktijk voor Energetische Geneeswijze - Belfeld

"Hallo Yvonne en Paul.

Al geruime tijd leefde bij mij het idee voor een website.
Na mijn ideeën bij jullie bekend te hebben gemaakt zijn jullie ermee aan de slag gegaan.
Door jullie professionele kijk en door de creativiteit van Yvonne is de site geworden zoals deze nu is.

Ik ben er heel tevreden over en heb al vele positieve reacties gehad."


Lieve groet van Carla
Carla's praktijk voor Energetische Geneeswijze

 

NV Uitgeverij Smit van 1876 - Venlo/Hengelo

"Nadat wij onze wensen voor onze website en enkele foto's en teksten hadden aangeleverd, hebben jullie er een prachtige website van gemaakt. Geheel in stijl met onze uitgeverij, oud in jaren maar jong in ideeën, steeds vernieuwend, ook qua fonds.

Het CMS-systeem werkt erg gemakkelijk, maar als er enige assistentie nodig is voor het bijhouden en actualiseren van onze website dan levert S-Inside die zeer snel en behulpzaam.
Wij zijn trots op onze website van S-Inside!"


Met vriendelijke groet,
Miriam Bormans (Venlo)
Harry Faber (Hengelo)

 

Bandenmax.com - Venlo

"We wilden onze bestaande website aanpassen en hadden allerlei ideeën. Via via zijn we uiteindelijk bij S-Inside terecht gekomen. Al onze ideeën zijn door Paul en Yvonne in onze nieuwe website verwerkt en nog meer dan dat. Enkele wensen die we hadden waren vrij complex, met name de opbouw van de webshop en hier moest dus een maatwerk oplossing voor verzonnen worden. Ook dat ging snel en zonder problemen.
Meer dan eens werden zaken die we graag zouden willen al uitgevoerd nog voordat we erom vroegen en kwam Paul met goede ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Dat is nog eens meedenken!
Wij zijn meer dan tevreden en kunnen S-Inside met een gerust hart aan iedereen aanbevelen."


Met vriendelijke groet,
Jean-Paul Toebosch en Ruud Manders
Bandenmax.com

 

Aceera bv - Horst

"Sinds enkele jaren werken wij naar volle tevredenheid samen met S-Inside op het gebied van webdesign en -techniek. Met name de flexibiliteit en het procesmatig meedenken zijn zaken die ons goed bevallen. Verder wordt er snel en accuraat gehandeld als er aanpassingen te maken zijn.

Sinds enige tijd werken wij onder een nieuwe naam. De nieuwe website lijkt nauwelijks nog op de vorige, maar is op alle punten een verbetering.
De ondersteuning bij het onderhoud van de website zelf, de techniek van het informatiemanagementsysteem, het CMS, de webshop en enkele andere technische zaken verloopt soepel en is vooraf duidelijk. Zowel design als techniek sluiten dus perfect aan bij onze wensen. Paul en Yvonne hebben dat prima aangevoeld en uitgevoerd.
Mede hierom is besloten ook de aanpassingen van een tweede website bij S-Inside neer te leggen. Het eindresultaat volgt binnenkort, maar ik ben overtuigd van een ijzersterke site."


Met vriendelijke groet,
Richard Wilms
Aceera bv

 

Uit in regio Venlo - Venlo

"Uit in regio Venlo is gratis verkrijgbaar cultuurmagazine met tips over kunst en cultuur in Noord-Limburg. We wilden deze maandelijkse berg cultuurgegevens ook via internet ontsluiten. S-Inside bouwde op basis van onze wensen een mooie website, die er niet alleen prachtig uitziet, maar die ook voor de bezoeker (en daar gaat het om) heel praktisch en overzichtelijk is.

Achter de website steekt een uiterst praktisch cms, client management system, dat ons in staat stelt op elk moment van de dag wijzigingen aan te brengen. Nu zijn wij min of meer digibeet, dus daar zagen we aanvankelijk tegenop, maar dank zij dit cms verloopt dat probleemloos. Hebben we toch nog vragen, dan loodst S-Inside ons daar telefonisch op een soepele manier doorheen.
Snel en adequaat reageren, geen gezeur, goede nazorg en, niet onbelangrijk, een prettige prijs-kwaliteitsverhouding."


Met vriendelijke groet,
Kees Verbeek,
Redacteur van Uit in regio Venlo

 

Live Fire Concepts - BBQ Catering * BBQ Workshops - Eindhoven

"Wij kregen de naam van S-Inside via Koppie Koppie, onze vaste kopieershop. Na een eerste gesprek met Paul merkten we dat alles heel doorzichtig is - geen achteraf uren berekenen, etc. Dat kan je als klein bedrijf namelijk niet gebruiken en dat snappen Paul & Yvonne als geen ander. Leuk was dat S-Inside al voorwerk had gedaan, dus al met een aantal opzetjes voor de website kwam. Daarna aan ons de schone taak de teksten en foto's op orde te krijgen. Gezien wij (misschien af en toe wel té) perfectionistisch zijn, heeft dat heel wat late avonden gekost. Zeker goede 'food-foto's' zijn niet gemakkelijk en wel heel belangrijk. S-Inside heeft geweldig hard gewerkt om onze deadline te halen Ún we zijn tevreden over het resultaat."

Groeten, Live Fire Concepts,
Mike Meinema & Yvonne van Hest

 

Novitas Notariaat - Horst

"S-inside heeft goed meegedacht over de structuur van onze website. Wijzigingen die wij doorgeven worden door hen onmiddellijk verwerkt.
Bovendien maken zij ons er ook op attent als er (volgens hen) verouderde informatie op onze website staat. Want soms schiet het bij ons het bijhouden van de website er (helaas) wel eens bij in."


Met vriendelijke groet,
Annemarie Beijers

 

Future-Care - Eindhoven

"Wij doen al jarenlang tot grote tevredenheid zaken met S-Inside. Zij hebben websites ontworpen en een unieke webwinkel.
De samenwerking is zeer plezierig te noemen. S-Inside is betrouwbaar, werkt snel en accuraat."


Met vriendelijke groet,
Mieke Schouten
Futurecare/Klaver5 BV

 

Company Shaping - Venlo / Eindhoven

"Wij laten onze website nu enkele jaren verzorgen door S-Inside en tot volle tevredenheid. Er wordt meegedacht en er wordt vooruitgedacht en dat vinden we erg belangrijk. Er zijn natuurlijk meer bedrijven die technisch goed in staat zijn een mooie site te verzorgen, maar er komt toch meer bij kijken en Yvonne en Paul begrijpen dat en spelen daar goed op in. "

Met vriendelijke groet,
Leon Brouns

 

Cremers Transport - Tegelen

"De nieuwe site is online. Het was een leuk traject om samen met jullie te wandelen. Korte lijnen en snelle reactie. De site ziet eruit zoals we hadden besproken en zoals ik ze voor ogen had. Strak, goed bereikbaar en leuk om naar te kijken. In de toekomst zullen nog wel wat zaken gewijzigd worden, maar gezien de correcte implementatie zal dat geen probleem zijn."

Met vriendelijke groet,
Frans Cremers

 

Koppie Koppie - Eindhoven

"Onze ervaring is zeer goed. We hadden een zeer prettig intake gesprek en de eerste opzet was geheel naar wens. Het aanpassen van kleine zaken op de website gebeurd snel en goed. Verder is de prijs kwaliteitsverhouding zeer gunstig voor bestaande maar zeker ook voor nieuwe ondernemingen. Kortom wij kunnen zeggen dat wij uiterst tevreden zijn over de service en kwaliteit van S-Inside en ik raad mensen die opzoek zijn naar een nieuwe website met een gerust hart jullie aan."

Met vriendelijke groeten,
Dimitri van Trigt

 

Taal Actief - Tegelen

"Bij het surfen op het world-wide-web heb ik S-Inside in 2004 ontdekt als ontwerper van de site van een Tegels bedrijf: Aubergine. Aan het postbusnummer zag ik dat S-Inside eveneens uit Tegelen afkomstig was. Ik houd van kleinschalige bedrijven vanwege het persoonlijke contact en de directe lijn tussen planning en uitvoering. In praktijk blijkt S-Inside altijd makkelijk bereikbaar en is de respons snel en correct.

De telefonische kennismaking verliep vlot, een afspraak werd per omgaande gemaakt. Het logo van Taal Actief inspireerde Paul tot het verwerken van de vallende druppel in de website, wat ik meteen een leuk idee vond. Over kleurstelling en tekst waren we snel eens. Binnen een paar weken was de website in bedrijf. Aanpassingen en aanvullingen zijn vanaf het begin snel verwerkt: email- respons- klaar :)

Tip: S-Inside heeft geen onnodige toeters en bellen, meteen bellen!


Met vriendelijke groet,
Tiny Kuntzelaers-Küsters

 

Van Lier Posthumus Notarissen - Swalmen

"Februari 2007 hebben wij besloten dat de website van ons kantoor vernieuwd moest worden. Doel van het vernieuwen van de website was dat deze een frisse uitstraling moet hebben en dat toekomstige cliënten een beeld krijgen van welke werkzaamheden wij voor hen kunnen verrichten.
Tevens dient de website cliënten de mogelijkheid te geven om rechtstreeks contact met ons te kunnen maken en de cliënt globaal inzicht te geven in onze tarieven.

Gezien de goede samenwerking in het verleden is wederom contact gezocht met S-inside. Samen met Paul en Yvonne Smedts is de nieuwe website tot stand gekomen. Zij hebben ons begeleid met goede adviezen en hebben indien nodig ons aangespoord de teksten en het beeldmateriaal aan te leveren. Voorts was het prettig samenwerken in een informele sfeer.

Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden."


Met vriendelijke groeten,
Joyce Martens
Van Lier Posthumus Notarissen.

 

Notariskantoor Moonen - Venlo-Blerick

"Notariskantoor Moonen wilde een professionele website met daarnaast de mogelijkheid om zelf de inhoud te beheren; het CMS van S-Inside voorziet hierin uitstekend. Wijzigingen buiten het CMS om worden meteen door S-Inside verwerkt. Kortom een prettige samenwerking met snelle reactietijden.
Zeker aanbevolen als u zoekt naar een partner met kennis en een snelle werkwijze!"


Met vriendelijke groet,
Notariskantoor Moonen

 

Huver Advocaten - Venlo

"Medio vorig jaar kaartte Paul Smedts een vernieuwing van onze website bij mij aan: ik moet toegeven dat ik er in eerste instantie niet echt oren naar had, wat mij betreft was onze website prima. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik toch het gesprek ben aangegaan en de - inmiddels op papier staande - ideeën van S-Inside serieus met mijn team heb besproken. Nadat het besluit om ervoor te gaan was gevallen is in een snel tempo, in goed overleg met Yvonne en Paul Smedts en aandacht voor onze eigen inbreng en wensen een geheel vernieuwde website tot stand gekomen. De overgang naar een nieuwe webhost (bij S-Inside in eigen beheer) heeft naadloos en zonder al te veel problemen plaatsgevonden.
Onderhielden we - in verband met de voortgang - onderdelen van onze oude website zelf: sneller dan Yvonne kunnen we zelf niets wijzigen, dus het onderhouden hebben we helemaal in haar handen gelegd. Wij hoeven de teksten alleen maar per e-mail aan te leveren en dan komt het goed. Kortom: we zijn erg te spreken over onze website en de professionele en snelle werkwijze van S-Inside."


Namens het hele team van Huver Advocaten,
Léon Kunzeler

 Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686