Referenties Logo S-Inside

Referenties: lees hoe tevreden onze klanten zijn!

S-Inside heeft inmiddels een grote tevreden klantenkring. Deze bedrijven en instellingen lieten hun applicaties voor internet en intranet en andere software door S-Inside Design & Development op maat ontwikkelen. Onderstaand kunt u de reacties van enkele van onze klanten lezen.

 

Londevelopments - Offerte generator

Na een korte toelichting van onze ideeën betreffende een offerte generator, was het doel en idee als snel duidelijk voor Paul van S-Inside. Daar waar wij voorheen veel tijd kwijt waren aan het in elkaar zetten van verschillende offertes, is het nu dankzij de ontwikkelde offerte generator binnen enkele stappen mogelijk om de juiste offerte geheel in huisstijl te genereren. Het proces van idee naar daadwerkelijke realisatie van dit project verliep zonder enige twijfel zeer snel en geheel binnen het afgesproken tijdsbestek. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en het creatief meedenken van S-Inside. Wij kunnen om de hierboven genoemde redenen de diensten van S-Inside bij u aanbevelen!

Met vriendelijke groet,

Jan-Paul Monster
Managing Partner
Londevelopments & Heeboss Klimaatbeheersing


 

Limseeds BV - Plantlogistieke applicatie

"Tailormade" betekent voor S-Inside echt "maatwerk". Vanuit onze specifieke bedrijfsactiviteiten (plantenveredeling) ontstond enkele jaren geleden behoefte aan een softwaretool voor ondersteuning bij en registratie van al onze interne logistieke acties. Hiervoor waren geen goede standaardpakketten in de markt. S-Inside bouwde voor ons in een aantal fases een ijzersterke en robuuste tool die een belangrijke rol speelt in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Een goed begrip van onze processen, een pragmatische en realistische opstelling en een goede service als er eens iets fout loopt, maakt S-Inside voor ons tot een waardevolle automatiseringspartner. Wij kunnen hen daarom van harte bij u aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Huub Grubben
Procesbegeleider Limseeds B.V.


 

Workinglife.nl - Vacatureapplicatie

Workinglife.nl is een vacaturezoekmachine die meer dan 100 vacaturesites spidert op vacatures, dat is onze dagelijkse business. Wij hebben de software voor deze onderneming enkele jaren geleden overgenomen van een groningse partner. Al ras na de overname bleek de software ongedocumenteerd op plaatsen waar het er toe ging en gaf de applicatie problemen met de hardwarecapaciteit. Stelde daarnaast onmogelijke eisen aan het geheugengebruikt op onze servers. We hadden veel problemen met onze performance.

Paul heeft toen het risico genomen - na deskundig onderzoek - om ons uit de software-ellende te helpen en heeft de applicatie weer beheersbaar gemaakt. Tot aan nu onderhoudt Paul de omgeving. Wij zijn geen grote club en rekenen op de flexibiliteit van onze leveranciers. Paul is altijd te bereiken en springt bij calamiteiten of incidenten direct in. Dit zonder daarvoor absurd hoge uurtarieven te rekenen. Dat geeft vertrouwen.

Inmiddels zijn er binnen de huidige software diverse innovaties gerealiseerd, waardoor ook het proces van matching van vacatures met jobwensen sneller en efficienter verloopt.

Eind 2008 zal Paul een geheel nieuwe WorkingLife Bedrijfsomgeving voor de B2B markt voor ons gereed hebben. Testen eind november. Ik ben benieuwd, maar heb alle vertrouwen.

Edward Przewozny
WorkingLife.NL


 

Novitas Notariaat Horst - CMS

Bij ons leefde al een tijdje de gedachte om actiever met onze website bezig te zijn. Tegenwoordig is de website toch een visitekaartje van je onderneming, zodat de informatie altijd up-to-date moet zijn. Paul en Yvonne hadden op dat moment het CMS pakket ontwikkeld. De mogelijkheden stonden ons aan, zodat wij het pakket afnamen. We hebben daar geen moment spijt van gehad.
Het is nu heel eenvoudig om webpagina's aan te maken en aan te passen. Afbeeldingen op de website zetten is geen enkel probleem. We hebben zelfs onze offerte-pagina zelf samengesteld, waaruit blijkt hoe makkelijk het CMS pakket in elkaar steekt.

Voor nieuwsberichten hebben we een aparte module aangeschaft, waarmee je eenvoudig nieuwsberichten aan kunt maken. En mochten er vragen of problemen zijn, dan beantwoordt Paul of Yvonne de vragen (in duidelijke bewoordingen) heel snel.

Met vriendelijke groet,

Mr. Martijn Tolsma
Novitas Notariaat Horst


 

De Goudreinet B.V. - Software voor het inroosteren van werknemers

In de maand november hebben wij samen met S-Inside een roosterprogramma CT Hours2Schedule voor onze Goudreinet groentewinkels ontwikkeld. Hiermee kunnen we per filiaal de geroosterde en werkelijk gewerkte uren ingeven met daaraan gekoppeld het uurtarief per werknemer. Zodat we nu per filiaal van te voren te zien krijgen wat de loonkosten per filiaal zullen worden en hierop in kunnen spelen. Het was een goede communicatieve samenwerking met S-Inside. Wat mij vooral opviel in de samenwerking is de snelle en passende respons. Hierdoor lukt het ons om in een paar weken al met het programma te werken.
Wij hopen in de toekomst nog veel van de diensten van S-Inside gebruik te maken.

Met vriendelijke groet,
Folkert Veenstra


 

Wonen en Werken in Haaglanden - CMS en gebruikersplatform

Het door S-Inside ontwikkelde platform Wonen en Werken in Nederland ter vermindering van woon-werkverkeer, is uniek in zijn soort te noemen. Uniek vanwege de opzet met de vele interactieve mogelijkheden voor matching van huizen en banen, response en reactie-opties op artikelen, het cms systeem waardoor partijen hun informatie op een doeltreffende manier kwijt kunnen op het platform. En daarnaast uniek vanwege de krachtenbundeling van private en publieke partijen die bij de ontwikkeling van dit platform hun inbreng wilde hebben. Waardoor het voor Paul soms een behoorlijke uitdaging was om aan alle wensen en behoeften invulling te geven. Resultaat is echter dat er anno nu een pilotwebsite www.wonenenewerkeninhaaglanden.nl met naar volle tevredenheid van zowel het ministerie als andere stakeholders in dit project staat, en hiermee de opzet naar overige regios in het land gerealiseerd is. Een innovatief stukje werk waar de projectgroep - en dus ook Paul- trots op kan zijn!

Apoline Los
Projectteamlid Wonen en Werken In


 

Vers & Veilig - HACCP applicatie

Beste Paul,
Met genoegen kijk ik terug op onze samenwerking tot heden. De applicatie Vers & veilig ontwikkelen, uitbouwen, meedenken. Dat was jouw opdracht. Er was en er is sprake van een prettige en constructieve samenwerking. Wanneer ik zo terugkijk, dan zijn de volgende drie dingen mij opgevallen:
  1. je bent er als je nodig bent. Een programma als Vers & Veilig is er om kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen. Dat programma moet beschikbaar zijn, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Soms maakt techniek het spannend. Maar jij bent diegene die de rust weer terugbrengt.
  2. bij jou is eerlijkheid en zakelijkheid goed gecombineerd. Vaker weet je me te verrassen met een idee, feit of situatie die op een economisch verantwoorde manier past. De ene automatiseerder is de ander niet. Maar jij bent voor ons die ene.
  3. je hebt mijn kijk op automatiseerders veranderd. Was ik in het begin, door andere -minder goede ervaringen- sceptisch, jij hebt laten zien dat je in gesprek met je klant de techniek kan loslaten. Die is namelijk minder interessant. Jij weet mee te denken en te praten over oplossingen. Gewoon van mens tot mens. Waarbij die ander meedoet. In plaats van een situatie waarbij de klant enkel mag toekijken. En de oplossingen; die werken bovendien.

Vers & veilig loopt. En de wijze waarop, daar ben ik mee. Jouw aanpak vind ik praktisch. En ik heb jou leren kennen als iemand die eerlijk is en bereid is een stap verder te gaan dan menig ander. Jouw diensten lijken me vooral handig voor kleinere en middelgrote organisaties die belangrijke applicaties niet aan zomaar een derde willen overlaten. Wanneer ik dergelijke mensen tegenkom, dan zal ik zeker jouw naam laten vallen.

Met vriendelijke groet,
Chris Tegenbosch


 

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686