Over S-Inside Design & Development Logo S-Inside

Algemene informatie over S-Inside Design & Development

Historie

S-Inside is in 2000 opgericht als webdesign bureau, met het MKB als primaire doelgroep. De focus op de doelgroep is gebleven, maar onze werkzaamheden gaan tegenwoordig veel verder dan webdesign.

We ontwikkelen, produceren en verkopen bijvoorbeeld al jaren software (voornamelijk registratiesoftware), onder de eigen handelsnaam CT Software. Tegenwoordig ontwikkelen we steeds vaker complexe applicaties, die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering bij onze klanten, waarbij de kosten ruimschoots opwegen tegen de besparingen en opbrengsten.

Naam

Velen vragen ons hoe we als bedrijf aan onze naam zijn gekomen. Dat leggen we hier graag nog even uit. De 'S' staat voor service wat bij ons voorop staat. 'Inside' komt vanuit onze filosofie om het hele traject samen met onze klant te willen doorlopen, alsof we een deel van het bedrijf zijn.

Met het uitbreiden van de werkzaamheden ontstond ook de noodzaak om dit in onze bedrijfsnaam terug te laten komen. Vandaar dat we sinds 2004 als S-Inside Design & Development geregistreerd staan. Afgekort is dat SDD, ofwel SD², wat ook terugkomt in ons logo: sd2.nl.

SD is ook de afkorting van de statistische term 'Standaard Deviatie' (afwijking van het gemiddelde). Met andere woorden; wij willen niet hetzelfde zijn als onze concollega's, maar ons onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en een goede samenwerking en relatie met onze klanten, en dat in het kwadraat!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

S-Inside werkt actief aan haar verantwoordelijkheid als onderdeel van de lokale gemeenschap, uiteraard binnen de kaders van een bedrijfseconomische bedrijfsvoering. Zo gaan we bij voorkeur per openbaar vervoer naar onze afspraken en gebruiken we op kantoor alleen nog maar LED-verlichting.


Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686