Automatisering Logo S-Inside

Maatwerk in automatisering en websites

Heeft u een automatiseringsprobleem en zoekt u de perfecte oplossing? S-Inside Design levert maatwerk voor een scherpe prijs. Maatwerk is voor velen synoniem aan (te) duur en (te) omslachtig. Wij van S-Inside Design willen u graag bewijzen dat dat niet waar hoeft te zijn. Dankzij de vaste prijsafspraken en de korte communicatielijnen tijdens het gehele traject, komt u bij ons nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Bedrijfsautomatisering

Bedrijfsautomatisering zijn voor ons oplossingen voor alle bedrijfsprocessen, van eenvoudig tot zeer complex, die wij vertalen naar uitgekiende software. Hierdoor het werk sneller, goedkoper en dus efficienter uitgevoerd. Daarnaast hebben we veel ervaring in het inbouwen van controlestappen en tracking & tracing, waardoor eventueel gemaakte fouten direct opvallen en dus gecorrigeerd kunnen worden en u achteraf kunt controleren wat er met een (half)product gebeurd is in uw bedrijf.

Maatwerk in webdesign

Wij spreken van een maatwerk ontwerp indien u kiest voor een geheel nieuw te ontwerpen design, gebaseerd op uw eigen wensen en huisstijl. Dit in tegenstelling tot ons basispakket, waarbij wij een keuze geven uit enkele fraaie designs met een vaste indeling, die wij aanpassen aan uw eigen huisstijl.

Uitbreidingen bestaande en nieuwe websites

Hoewel wij reeds vele modules hebben ontworpen voor onze klanten als uitbreiding van hun website, kan het zo zijn dat wij nog geen kant-en-klare oplossing hebben voor uw specifieke bedrijfssituatie. Wij kunnen voor u dan een nieuwe module ontwerpen en bouwen. Deze zullen wij, indien mogelijk, standaardiseren waardoor wij deze module vaker kunnen inzetten. Daarmee houden wij de kosten laag voor u. Zo heeft u wel de voordelen van maatwerk en een module geheel op maat, zonder het nadeel van onnodig hoge kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op over uw automatiseringsvraagstuk!

Vul het contactformulier in, indien u een vrijblijvende afspraak wilt maken of vragen heeft over de informatie op deze pagina.


Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686