Garanties van S-Inside Logo S-Inside

Garanties bij het maken van een website en andere projecten door S-Inside

Onderstaand vindt u een overzicht van de garanties die wij u bij elk project geven, voor het bouwen van een website, kleinere en/of grotere automatiseringsprojecten en/of advies. Wij durven gerust te stellen, dat we ons daarmee onderscheiden in de markt. We stellen niet voor niets dat wij een full service dienstverlener zijn.

 • Altijd volgens afgesproken prijs!
  Wij werken altijd volgens een afgesproken prijs. We houden niet van verrassingen en we gaan ervan uit dat u daar ook niet van houdt. Vandaar dat we een zo duidelijk mogelijke offerte opstellen, met een vaste prijs. Zo weet u, en wij, van te voren waar u aan toe bent.
   
 • Gratis eerste jaar onderhoud!
  Wij bieden u altijd het eerste jaar gratis onderhoud op al onze producten, tot een jaar na factuurdatum. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij websites aanpassingen aan teksten en afbeeldingen door ons kunt laten doen zonder daarvoor te moeten betalen. Na afloop van dit eerste jaar krijgt u van ons een vrijblijvend voorstel voor een voordelig onderhoudscontract, waarmee wij tegen een vast bedrag per jaar de gemaakte website blijven onderhouden. Zo blijft uw website altijd up-to-date!
   
 • Ook bereikbaar buiten kantooruren en korte reactietijden!
  Wij streven ernaar om altijd binnen één werkdag op uw verzoek te reageren en zijn voor onze klanten ook na werktijd bereikbaar.
   
 • 100% tevredenheid voor een betaalbare prijs!
  onze referentielijst toont de tevredenheid van onze klanten. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
   
 • Uitstekende service en nazorg!
  Wij zien onszelf als full-service dienstverlener, als u van onze diensten gebruikt maakt, heeft u er geen omkijken meer naar.
   

Wat u verder van ons kunt verwachten bij webdesign

Wij bouwen websites volgens de internationale richtlijnen van het W3C, zodat die websites er op iedere computer en webbrowser uitzien zals we dat bedoelt hebben.


Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 Strict richtlijnen Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen
Adres:Tegelseweg 32
Plaats:5951 GL Belfeld
Tel:077 323 0528
BTW:818825376B01
KvK:12041686